E-ISSN: 2619-9467

Cover    
Year 2000 - Volume 10 - Issue 4

Open Access

Peer Reviewed

ARTICLES
2390 Viewed961 Downloaded

Severe Kyphoscoliosis And Modified Transabdominal Delivery(Case Report)
Ağır Kifoskolyoz ve Modifiye Transabdominal Doğum (Vaka Takdimi)

Full Text PDF  
Turkiye Klinikleri J Gynecol Obst. 2000;10(4):249-52

Article Language: TR
Copyright Ⓒ 2020 by Türkiye Klinikleri. This is an open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/)
ÖZET
Amaç: Ağır kifoskolyozlu bir vakada gebelik ve doğum (Vaka takdimi). Çalışmanın Yapıldığı Yer: Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı. Materyel ve Metod: Doğum eylemi başlamış, termde ve 30 yaşında mükerrer sezaryen seksiyolu ve ağır kifoskol yozlu bir vaka. Tartışma: Aşikar iskelet deformitesi bulunan gebelerde modifiye cerrahi girişimler gerekebilir.
ABSTRACT
Objective: Discussion of pregnancy and delivery with severe kyphoscoliosis. A case report. Institution: Gaziantep University Faculty of Medicine, Department of Obstetrics and Gynecology. Gaziantep / Turkey. Material and Method: A term and 30 years old pregnant women with severe kyphoscoliosis and recurrent cesarean section on labor. Conclusion: Sometimes modified surgical procedure is necessary to terminate of pregnancy of women with manifest skeletal deformity.